Saturday 28 October 2017

Uus nädalavahetus. Uus tuba. Uus värv.


Hei! Kuidas su nädalavahetus möödub?
Meil siin hakkavad maalritööd väikest viisi uueks harjumuseks saama. Elame värvimisest värvimiseni, vahepeal sööme, magame ja teeme tööd aga see pole sugugi nii põnev. Kaks vaba päeva tundub olevat täpselt paras aeg nelja seina värvimiseks. Nii et kui otsid järgmiseks nädalavahetuseks plaane...

Sel korral võtsime käsile külalistetoa seinad. Nagu eelmiselgi korral, nädala sees valisime õhtuti diivanil arvutiekraanilt värve, ja täna hommikul poes mõtlesime ümber. Kuigi alguses oli kindel plaan valida üks üsna külm roosa-hallikas toon, siis poest lahkusime hoopiski ühe sooja heleda virsikukarva värvipotiga. Ma ei teagi päris täpselt miks. Ükski sealse kataloogi roosa toon ei karjunud tol hetkel- Olen Just See Õige- sestap tunduski parem natuke suunda muuta. Seekordne värvitooni valik polnud üldsegi nii kindel kui eelmise toa sinine toon aga eks homme paistab. 

Olude sunnil katsetame sel korral ka ühte teist professionaalidele mõeldud värvibrändi ja eks siis homme selgub, kuhu me kolmanda toa jaoks tagasi läheme.  
Järgmine nädalavahetus ootab ees kontorituba, siis vist koridor ja tualett ja sealt edasi võiks vist naabrite uksele koputada.

Nii nagu eelmisegi toa korral on ilmselt järgmises postituses enne-pärast fotod. Kui ma just vahepeal ei jõua meie ilusast uuest söögilauast pajatada, mis eile lõpuks koju jõudis. 
Bisous

No comments:

Post a Comment