Tuesday 25 December 2018

Pühad meie kodus

Hei-Hei! Me saimegi täna hommikul oma pisikese jõuluime. Aed ja mets olid ärgates härmatisest kohe päris valged ja päike paistis ja meie jõulupäeva hommik oli umbes täpselt nii nagu mõnes ilusas jõulufilmis. Loodan, et sul ka. 

 Maiustasime hommikusöögiks eilsest järgi jäänud koogi ja mandariinidega. See meie kook muide, mida ma natuke pelgasin, tuli eile väga ilusti välja ja meil on plaan nüüd kaks erinevat aastavahetusepeoks ka lauale panna. Ma arvan, et ma kirjutan koogiteost ja muust jõulusöögist ühe eraldi postituse kunagi. Ja aastavahetusepeo ettevalmistustest samuti. Nendega võiks umbes juba homme pihta hakata, kui keegi viitsiks.!?

Terve ülejäänud jõulupäeva oleme me filme vaadanud (sest nendest kolmest täpselt ühesugusest pakist, mis kuuse all ootasid- mäletad, ma kirjutasin- neis olid peidus dvd-d), raamatuid lugenud, linnumajas söömas käivaid linde jälginud, kingitusi (selga, jalga, pähe) proovinud, sõpradega jõulusoove vahetanud (sest prantsusmaa peab jõule eelkõige just nimelt täna) ja siis veel natuke mandariine ja kooki söönud. 

Täna pikka juttu ei ole. 

Naudi jõuluaja maagiat. Ole koos oma kõige kallimatega ja jäta meelde nende naerul näod. Võta aega, et head sööki-jooki nautida. Tunne rõõmu. Tee üks heategu. Viibi hetkes. 

 Nii nagu pealkiri vihjab, meie sellaastane pühadekodu sai seekord just selline. 

Mõnusat jõuluaega!
 Bisous

No comments:

Post a Comment