Sunday 3 January 2021

Tere 2021!

Ja ongi käes uus aasta! Tere blogi, tere 2021. Loodan, et võtsid uue aasta vastu vaikselt aga rõõmsalt ja oled uue aasta seiklusteks valmis. Millised iganes need siis ka ees ootavad.

Meie pühade- ja pidudehooaeg saab täna läbi. Hakkasime juba eile kodu koristamisega vaikselt pihta. Korjasime kokku ja pakkisime kasti ära kõik jõuludekoratsioonid ja ehted. Täna viskasime välja meile suure jõulutunde toonud kuusepuu ja panime lõpuks pesumasinasse siiani söögilauda katnud valge laualina. Hämmastaval kombel ei söönud selle pooleteise nädala jooksul selle laua taga mitte ükski põrsas. Kaussidesse jäi küll veel piparkooke, mis ikka veel nii jõuluselt lõhnavad ning laual ja laternates on küünlaid, mida saab veel põletada. Hoolimata sellest, et sädelev pidudehooaeg on läbi, jätkub isegi siin veel natuke aega pime aeg ja ma kavatsen veel vähemalt jaanuari lõpuni küünlavalgust nautida.

Nüüd tundub kodu kuidagi harjumatult tühi. Kuskil ei ole ühtki kuuseokstega vaasi. Ma ei mäletanudki, et meil siin nii palju ruumi oli. See kuusk oli ikka päris suur. 
Me olime alates jõululaupäevast mõlemad puhkusel ja homme hommikuks tuleb taaskord äratuskell helisema panna. Appi. Puhkused lähevad alati nii kiiresti, vahet pole, kas oled terve aja kodus või reisid ringi. Meil olid kodused, vaiksed aga toredad jõulupühad ning uue aasta võtsime vastu sõprade seltsis, sõprade juures. Mu ukse taha saabus eile veel jõulupakk Eestist, mis kuu aega Helsingi lennujaama nurgas kükitas. Mu esimene jõulupakk sel aastal, jõudis isegi korraks kuuse alla ning tõi nii palju rõõmu ja uuele aastale hea alguse.  

Soovin sullegi kõike ilusat ja head uueks aastaks!
Bisous

No comments:

Post a Comment