Sunday 6 February 2022

Heegeldatud päkapikud

Leidsin internetist juba jupp aega tagasi nende päkapikkude mustri aga detsembris oli nii palju igasuguseid tegemisi, et heegelnõela kättevõtmine lükkus aina edasi ja edasi, kuniks ärkasin jõululaupäeval ja järgmisel silmapilgul oli seegi läbi saanud. 

 Aga siis jaanuaris, kui kogu pühadesagin möödas oli, kuusk kokku pakitud sai ja jõulukaunistused tagasi pööningule kolisid, võtsin ma ühel õhtul ikkagi selle heegelnõela kätte ja hakkasin neid päkapikke heegeldama. Kolm tükki, kõik erinevas mõõdus, lühim umbes 20 cm pikkune ja pikim 30 kanti. Värvigamma valisin meelega ebajõululiku- tahtsin mustrit proovida ja lihtsalt, et nad sobiksid järgmisel jõuluootuse ajal kuhugi kapinurga peale. Nüüd mõtlen, et võiks ühe komplekti päris jõulupäkapikke ka vist teha- punase ja tumerohelisega näiteks. 

Nüüd on käes juba veebruar. Mul tuli vahepeal mitu nädalat oodata sellist ilma, millega kannataks korrakski maja taha metsa minna, et päkapikud pildile püüda. Ja siin nad siis nüüd on- minu järgmiste jõulude päkapikud




Bisous Bisous Bisous

No comments:

Post a Comment