Wednesday 14 February 2018

Retsept: Valentinipäeva edevad vahukommid


Loodan, et tundsid täna kasvõi üht pisikest killukest rõõmu. Ükskõik millest- heast sõnast, päikesekiirest, komplimendist, lilleõiest, naeratusest, silmavaatest....  

Meil ei ole suurt kommet tänast valentinipäeva kuidagi eriliselt tähistada. See pole meie jaoks kunagi tähtis päev olnud. Pisikese kingitusega üllatasime küll mõlemad aga kummagi kingitus ei sisaldanud midagi roosat, kuskil ei olnud ühtegi vilkuvat südant, õhupalli ega hiigelsuurt pehmet kaisukaru. 

Täiesti hariliku kolmapäevase õhtusöögi lõpetuseks maiustasime sulašokolaadi kastetud vahukommidega. Kasutasin ära jõulude ajal kuusepuul rippunud candy cane'id, hakkisin need peeneks puruks ja raputasin sulanud šokolaadi kaunistuseks. 
Paar päeva tagasi leidsin kogemata maitseainete sahtli kõige kaugemast nurgast purgikese südamekujuliste nonparellidega. Ma ei mäletanudki, et meil midagi sellist kodus leidub, ilmselgelt olin need kunagi valentinipäevale mõeldes soetanud. Aga oli väga täpselt ajastatud leid, sest nii said roosad vahukommid omale just tänsesse päeva sobiva pidurüü. Järelejäänud nonparellid rändasid sinnasamasse sahtlinurka tagasi. Ehk mingi ime läbi tulevad järgmisel aastal samal ajal jälle meelde. Palju armastust!
Bisous

No comments:

Post a Comment