Sunday 17 June 2018

7 päeva, 7 pilti

Esmaspäev
Äikesetormise päeva tegi hulga rõõmsamaks vihmavarju all nopitud kausitäis maasikaid. Ja nendest sündinud mu suvine lemmikmagustoit- maasikad suhkru, kuivatatud saiakuubikute ja külma piimaga. Yummmm!!
 Teisipäev
Teisipäevase hea tuju tõi maja ees lõhnama hakanud lavendlipõõsas. Ära õitsenud ja kuivanud õied korjan koos vartega ära ja panen linasest kangast kotikeses pesusahtlisse. Kotikest aeg-ajalt mudides kestab lõhn kuni järgmise aastani.
Kolmapäev
Nädala keskmine päev tõi kaasa täiesti ootamatu üllatuse, kui koju jõudes avastasin, et keegi oli vahepeal meile terrassi ehitanud. Juhhhheiiii! Betoonist ääred valatakse küll alles eesootaval nädalal aga oi, kui hea nii on. Paljaste varvastega elutoast otse terrassile astuda.
Neljapäev
Tegime suvise Norra-Eesti reisi plaane. Vaid täpselt kuus nädalat jäänud. Ma tean, et see aeg möödub ülikiiresti aga oh, kuidas ma tahaks juba autos teel olla....
Reede
Reede oli ise juba niisama rõõmus päev, sest noh  r e e d e  midagi muud olla ei saagi. Aga naeratuse tõid näole roosatama hakanud mustikad. Meil on kolm põõsast, igaüks on paksult marju täis. Palve lindudele- kirsipuu otsas ripub linnumaja seemneseguga, olge lahked.
 Laupäev
Meie köök sai aianduskeskusest omale uue rohelise elaniku ja me tegime esimest korda sidrunipirukat. Viimane kukkus nii ülihästi välja, et õige pea ilmub siia blogisse üks beseekattega sidrunikoogi retsept, mida sa ilmtingimata pead katsetama. Toataimed ja hästi õnnestunud koogid teevad mistahes päeva ilusaks.
 Pühapäev
Hommikul oli küll kange tahtmine pool päeva nende patjade vahel veeta aga ma ei oska.

 Likvideerisin töötoa segaduse ja sorteerisin ära kolm sahtlitäit "igasuguseid asju", pöörasin jupi maad ümber ja külvasin muru, sõin lõunat, parandasin köögiviljaaia kivimüüri, istutasin päevalilled ümber, kirjutasin järgmiseks nädalaks blogipostituse, sõin viimase sidrunipiruka lõigu, otsisin liiga paljudest internetikaubamajadest viisakaid musti 7/8 pikkuses pükse, pildistasin järgmiseks nädalaks teise blogipostituse tarvis fotomaterjali, vahetasin naabritüdrukuga kaks sõna juttu ning ühe suvikõrvitsa kotitäie kirsside ja punaste sõstarde vastu, sõin õhtust.
Kirjutan siin ja praegu seda postitust. Veedan veel umbes tunni arvuti ning seejärel raamatu taga ning ongi aeg minna magama.
Olid hea, pühapäev.
Head uut nädalat!
Bisous

No comments:

Post a Comment