Thursday 29 April 2021

Elutoa uus mööbel. Enne ja pärast fotod.

 Eelmise aasta lõpus kirjutasin blogisse sellise loo https://kristahblog.blogspot.com/2020/11/pooleli-jaanud-ehitus-ja_14.html 

Peaaegu pool aastat hiljem sai see lugu endale lõpuks ometi ka lõpu. Ehk siis teise liikumispiirangu tõttu pooleli jäänud sisustusprojekt elutoas sai keset kolmandat liikumispiirangut ikkagi lõpuks valmis. Ja me oleme lõpptulemust juba umbes nädalakese nautinud ja ei saaks enam rohkem rahul olla. Meie mööblitisler teeb ikka superhead ja kvaliteetset tööd ja meil on vedanud, et meil on võimalik tänu temale oma kodu sisustada just nii nagu meile pähe tuleb. 

Selles eelmises postituses kirjeldatu sai peaaegu sajaprotsendiliselt ellu viidud. Seinale said neli kuusnurkset riiulit, mis mulle hullupööra meeldivad ning teleka alla saime kapi, kuhu mahtusid absoluutselt kõik meie tehnikavidinad ja kõik nende mustmiljon juhet. Kõige parem asi selle kapi juures on see, et tolmu pean pühkima nüüd vaid telekalt ja võimendilt ja see on täiesti superluks, sest kahe asja puhastamine võtab ikkagi oluliselt vähem aega kui kümne masina pidev tolmust puhastamine. Ja ühtegi kaablit pole ka näha. See on lausa uskumatu; kui palju juhtmeid ühe kapi alla ja taha võib ära mahtuda. 
 
Ainuke asi, millest lõpuks siiski loobusime, oli elutoa teise seina minema pidanud madal puhvetkapp. Mu palmipuu on tänaseks nii suureks kasvanud, et sinna nurka on suht keeruline mingit mööblitükki paigutada. Nii et vedasimegi kõik vinüülid ja dvd-d maja teise otsa, külalistetoas tühjalt seisnud riiulisse ja kuigi see peaks olema mingi nö ajutine lahendus, siis ma olen 110% protsenti veendunud, et me neid sealt lähitulevikus kuhugi mujale ümber kolima ei hakka. 

Selle eelmise aasta postituse lõppu olen kirjutanud natuke ka meie magamistoa plaanidest ja tänaseks on needki kõik reaalsuseks saanud. Leidsime millalgi kahe liikumispiirangu vahel omale nii voodipeatsi kui ka sellega kokku sobivad öökapid ja magamistuba tegi samuti läbi märkimisväärse make-overi. Tundub natuke uskumatu, et alles pool aastat tagasi olid need kõik vaid unistused ja plaanid paberil ja täna tunneme me neist omas kodus rõõmu. 

Alljärgnevalt üks pildigalerii meie elutoast enne ja pärast mööbeldamist.

Enne:


Pärast:




Bisous

No comments:

Post a Comment